ProspecteMedicamente

Prospecte Medicamente, Indicatii terapeutice


Cauta un prospect:

Prospect ECOFLORINA

Denumire comerciala: ECOFLORINA / FERMENTI LACTICI VII

Producator: Ecobi Farmaceut

Indicatii terapeutice si mod de administrare: Se recomanda in mod special in terapia auxiliara a refacerii florei microbiene intestinale , alterata in urma tratamentelor cu antibiotice si/sau chimioterapice, 1-2 flacoane pe zi, preferabil intre mese.

In timpul unei antibioterapii se recomanda administrarea de Ecoflorina in intervalul dintre doua doze de antibiotic.

Prezentare farmaceutica: Flacon cu dop dozator a cate 7, solutie buvabila.

Caracteristicile produsului: Ecoflorina este un preparat constituit dintr-un amestec de fermenti din familia lactobacililor, prezenti in mod obisnuit in intestin , lipsiti de patogenitate.

Administrati pe cale orala, acestia parvin in intestin , unde intalnesc un mediu ideal pentru reproducere, repopuland astfel flora enterica fiziologica. Acestia produc vitaminele complexului B, in special B12, favorizand absorbtia. Administrarea ecoflorinei contribuie la refacerea sintezei enterice a acestor factori proenzimatici si favorizeaza corectarea disvitaminozelor datorate antibioticelor si chimioterapicelor in general.

Mod de utilizare: Dupa deschiderea capsulei de plastic, se preseaza dopul pentru caderea continutului in lichid. Se agita inainte de administrare si, eventual, se poate dilua in putina apa.